Stamppot Was de andijvie grondig en zwier uit , leg blaadjes op elkaar en snij fijn.
Schil de ui, snij in schijfjes en stoof aan in klont boter, voeg andijvie toe, laat stoven tot vocht verdampt is.
Schil de aardappelen en kook of stoom gaar.
Voeg toe aan de andijvie samen met zure room peper en zout.
Stamp goed onder elkaar.
Schnitsels Snij de kippenborsten doormidden in lapjes, klop ze eventueel nog platter tussen plastiek folie met deegrol.
Of: schil en snijd een halve knolselder en enkele raapjes in grove stukken, stoom ze en laat ze even uitlekken.
Leg in een ovenschaal.
Kruid met peper en zout.
Klop de 2 eieren goed los, verdeel over het vlees/groenten en meng goed.
Duw ze nu één voor één in het paneermeel.
Bak goudbruin aan beide kanten in klont boter en scheut arachide olie.
Salsa Was de radijsjes, snij ze fijn en doe ze in een kommetje.
Snij lente ui en ajuin fijn, meng onder de radijsjes samen met olie, azijn, peper en zout.
Social
Make eat share tag
Heb je dit recept nagemaakt en was het lekker? Deel het dan zeker op social media en tag @sofiedumontchef! Dat vind ik superleuk! Smakelijk.