Alle ingrediënten voor het korstdeeg goed mengen met de keukenrobot tot je een homogene, redelijk klevende massa hebt.
Daar maak je een platte bol van en laat je deze 2 uur opstijven in de koelkast.
Verwarm je oven voor op 185°
Strooi bloem op de 2 kanten van je deeg en rol het uit tussen 2 bakpapieren tot een min of meer rond dun deeg van 2-3mm, neem bovenste bakpapier er voorzichtig af en strooi 3 el amandelpoeder egaal over het deeg uit.
Snij de rabarber in 4 stukken, snij er lange sticks van.
Doe de rabarber, maïzena en ruwe rietsuiker in een grote kom en meng alles goed onder elkaar tot je de maïzena niet meer ziet.
Leg je rabarber zo egaal mogelijk op het deeg en plooi het deeg op rond het fruit.
Strooi nog wat rietsuiker over de korst en stop de taart voor 45 min. in de oven op 185°C.
Social
Make eat share tag
Heb je dit recept nagemaakt en was het lekker? Deel het dan zeker op social media en tag @sofiedumontchef! Dat vind ik superleuk! Smakelijk.