Omelet met paksoi en groenlof

Favorieten

20min

Easy

Makkelijk en gezond: een luchtige omelet met paksoi, groenlof en sesamzaad, perfect voor een snelle lunch of licht diner.

Makkelijk en gezond: een luchtige omelet met paksoi, groenlof en sesamzaad, perfect voor een snelle lunch of licht diner.
Kitchen must haves
SHOP MIJN MOEDERDAG CADEAUBOX

Een heerlijke ontbijtbox vol liefde, biologische lekkernijen en een extra k’dootje om haar dag onvergetelijk te maken.
Bestellen vóór 6 mei

Shop Now Alle recepten
Ingrediënten

Wat heb je nodig?

Aantal: 1P

2 biologische hoeve-eieren
1 eetlepel zure room
2 kleine stronkjes paksoi of 0.5 grote olijfolie
1 bol verse knoflook
2 buitenste bladeren van een kleine groenlof
1 eetlepel sesamzaad
peper en zeezout

2 biologische hoeve-eieren
1 eetlepel zure room
2 kleine stronkjes paksoi of 0.5 grote olijfolie
1 bol verse knoflook
2 buitenste bladeren van een kleine groenlof
1 eetlepel sesamzaad
peper en zeezout

Bereidingswijze

Hoe maak je dit?

Doe de eieren in een kom. Kruid met peper en zeezout. Voeg de zure room toe. Klop de eieren los (maar het hoeft niet te glad te zijn, de eieren en de zure room mogen nog herkenbaar zijn).

Was de paksoi en snijd ze in repen.

Doe 2 eetlepels olijfolie in een pan en zet de pan op een hoog vuur. Bak de paksoi aan.

Pel de knoflook en snijd hem fijn. Voeg de knoflook toe aan de paksoi. Draai de paksoi om.

Giet het eiermengsel erover en bak tot een omelet.

Snijd de groenlof in kleine reepjes.

Sprenkel wat olijfolie over de groenlof. Leg de groenlof op de omelet. Werk af met het sesamzaad.

Social

Make eat share tag

Heb je dit recept nagemaakt en was het lekker? Deel het dan zeker op social media en tag @sofiedumontchef! Dat vind ik superleuk! Smakelijk.