Wasabimayonaise

Favorieten

15min

Deze Japanse mosterdsaus is heerlijk bij rauwe vis, bij tempura, op je pokebowl of tussen een sandwich. Ontdek het recept hier!

Deze Japanse mosterdsaus is heerlijk bij rauwe vis, bij tempura, op je pokebowl of tussen een sandwich. Ontdek het recept hier!
Kitchen must haves
Ingrediënten

Wat heb je nodig?

Aantal:

1 ei
200 ml arachideolie
1 el Wasabi poeder of pasta
Sap van 1 limoen
Snuif zout

1 ei
200 ml arachideolie
1 el Wasabi poeder of pasta
Sap van 1 limoen
Snuif zout

Bereidingswijze

Hoe maak je dit?

Doe alle ingrediënten in een kom of hoge maatbeker. Gebruik een hoge maatbeker als je een staafmixer gebruikt, wanneer je een klopper gebruikt kan je het in een mengkom doen.

Zet de staafmixer op de bodem van maatbeker en trek langzaam naar boven, mix tot alles mooi samenhangt.

Je kan de ingrediënten ook met een klopper opkloppen tot alles mooi gebonden is.

Doe er wat zout en wasabi bij, proef zelf hoe pittig je het wilt, je kan het zelf doseren.

Social

Make eat share tag