Snij de ajuin fijn. Verhit in een pan 2 el olijfolie en bak de fijngesneden ajuin. Voeg het gehakt toe aan de ajuin en bak mee. Kruid het gehakt met peper, zout, nootmuskaat en een halve theelepel kaneel. Bak tot het mooi krokant is.
Snij de gele paprika in fijne reepjes.
Plet de feta met een vork en klop deze op met een scheutje melk. Kruid met peper en zout en voeg 1 el olijfolie toe zodat je een smeerbare mengeling krijgt. Serveer het in een kommetje en wrijf uit, maak een putje waar je de granaatappelpitjes in doet. Werk af met olijfolie en fijngesneden munt.
Verwarm de tortilla’s zoals vermeld op verpakking of gril ze in de pan en hou ze warm.
Afwerken:
Zet alles op tafel en vul naar hartenlust!
Zo vul ik hem:
Smeer een eetlepel feta op de tortilla uit, voor de ouders een streep harissa. Als je graag wat pikant hebt, daarop een stook gehakt in het midden van de tortilla en beleg dan verder op het gehakt de gele paprika en spitskool.
Rol op en tast toe!