Toast met Witte Pens en Ajuinconfituur

Favorieten

20min

Easy

Geniet van heerlijke toast met witte pens en ajuinconfituur, een perfecte balans van zoet en zuur, ideaal als hapje of voorgerecht.

Geniet van heerlijke toast met witte pens en ajuinconfituur, een perfecte balans van zoet en zuur, ideaal als hapje of voorgerecht.
Kitchen must haves
Ingrediënten

Wat heb je nodig?

Aantal: 8 toastjes

4 sneetjes bruin zadenbrood
1 klontje boter
2 witte pensen
2 eetlepels mosterd
1 potje uienconfituur
¼ bosje platte peterselie, fijngehakt

4 sneetjes bruin zadenbrood
1 klontje boter
2 witte pensen
2 eetlepels mosterd
1 potje uienconfituur
¼ bosje platte peterselie, fijngehakt

Bereidingswijze

Hoe maak je dit?

Haal het vel van de witte pensen en snijd ze in schijfjes.

Verhit een klontje boter in een pan en bak de schijfjes witte pens aan beide kanten goudbruin.

Snijd de sneetjes brood in de helft en toast ze tot ze krokant zijn.

Besmeer de toastjes met een beetje mosterd.

Verdeel de gebakken witte pens over de toastjes.

Voeg een beetje uienconfituur toe bovenop de pens.

Garneer met fijngehakte platte peterselie.

Serveer onmiddellijk.

Social

Make eat share tag