Doe alle ingrediënten van het korstdeeg in een cutter en mix kort tot het samenhangt. Maak een ronde platte bol tussen twee bakpapieren en laat 1 uur opstijven. Haal uit de koelkast. Laat 10 minuten op temperatuur komen en rol uit tot een dikte van 2 tot 3 centimeter. Verwarm de oven voor op 190 °C.
Duw het deeg in een taartvorm. Dek af met bakpapier en giet daar bakparels of bonen op. Ook als je kant-en-klaar bladerdeeg of korstdeeg gebruikt, wat ook zeer oké is, moet je deze stap doen. Eerst even ‘blind bakken’, zo heet dat.
Bak 25 minuten op 190 °C en laat afkoelen.
Mix geitenkaas, eieren, maïzena, peper, zout en nootmuskaat in een hoge maatbeker en mix glad met een staafmixer. Brokkel er de feta in en meng stevig met de geraspte Parmezaanse kaas.
Besprenkel de druiven met olijfolie, peper en zout en rooster 10 minuten in de oven van 190 °C. Zet opzij.
Houd wat jus van de druiven tijdens het bakken apart om straks over de salade te serveren.
Verwijder het bakpapier met de bonen of parels, giet het kaasmengsel op de bodem. Leg de druiven en rozemarijn erbij.
Bak op 185 °C voor ongeveer 25 à 30 minuten. Laat lichtjes afkoelen.
Doe de sla in een kom en meng met olijfolie, azijn, de pijnboompitten, peper en zout en de druivenjus.