Pizza calzone

Favorieten

30min

Easy

Probeer onze heerlijke Pizza Calzone met ricotta, mozzarella, Pecorino Romano, tomatensaus en Salame Napoli. Een perfecte mix van smaken!

Probeer onze heerlijke Pizza Calzone met ricotta, mozzarella, Pecorino Romano, tomatensaus en Salame Napoli. Een perfecte mix van smaken!
Kitchen must haves
Ingrediënten

Wat heb je nodig?

Aantal: 1P

265g deeg (bekijk ons deegrecept op de website)
100g ricotta
110g mozzarella of fior di latte
50g Pecorino Romano
80g tomatensaus
100g Salame Napoli
Zwarte peper
10g olijfolie
Basilicum

265g deeg (bekijk ons deegrecept op de website)
100g ricotta
110g mozzarella of fior di latte
50g Pecorino Romano
80g tomatensaus
100g Salame Napoli
Zwarte peper
10g olijfolie
Basilicum

Bereidingswijze

Hoe maak je dit?

Rol je pizzadeeg uit op een tafel met wat semola, waarbij je ook de randen meeneemt.

Meng de ricotta met een beetje water en verspreid dit over één helft van het deeg.

Snijd de salami in kleine stukjes en verdeel over de ricotta.

Voeg zwarte peper, Pecorino en de helft van de mozzarella toe.

Vouw de calzone dicht en druk de randen goed aan.

Maak twee kleine gaatjes bovenin.

Spreid de tomatensaus erover.

Voeg basilicum, mozzarella en olijfolie toe.

Bak 60-90 seconden op 400°C of 7 minuten op 250°C.

Social

Make eat share tag