Padrón pepers in de pan

Favorieten

15min

Easy

Geniet van deze pan-gebakken Padrón peppers, klaar in 15 minuten met knapperige cashewnoten en fleur de sel.

Geniet van deze pan-gebakken Padrón peppers, klaar in 15 minuten met knapperige cashewnoten en fleur de sel.
Kitchen must haves
Ingrediënten

Wat heb je nodig?

Aantal: 4P

500 g verse of bevroren Padrón-pepers
3 eetlepels extra vierge olijfolie
70 g knapperige cashewnoten
1 theelepel premium fleur de sel

500 g verse of bevroren Padrón-pepers
3 eetlepels extra vierge olijfolie
70 g knapperige cashewnoten
1 theelepel premium fleur de sel

Bereidingswijze

Hoe maak je dit?

Reinig zorgvuldig de Padrón-pepers onder stromend water.

Verhit de olijfolie in een pan en voeg de pepers toe, schud regelmatig voor gelijkmatige bereiding. Na ongeveer vijf minuten beginnen de pepers blaasjes te vormen en te verschrompelen, wat aangeeft dat ze klaar zijn.

Serveer de perfect gebakken pepers op een groot bord. Bestrooi met knapperige cashewnoten en eindig met een vleugje fleur de sel voor extra smaak.

Social

Make eat share tag