Omelet met paksoi

Favorieten

20min

Easy

Wil je zelf aan de slag met omelet met paksoi? Ontdek het volledige recept hier!

Wil je zelf aan de slag met omelet met paksoi? Ontdek het volledige recept hier!
Kitchen must haves
Ingrediënten

Wat heb je nodig?

Aantal: 1P

2 biologische hoeve-eieren
1 eetlepel zure room
2 kleine stronkjes paksoi of 0.5 grote olijfolie
1 bol verse knoflook
2 buitenste bladeren van een kleine spitskool
1 eetlepel sesamzaad
peper en zeezout

2 biologische hoeve-eieren
1 eetlepel zure room
2 kleine stronkjes paksoi of 0.5 grote olijfolie
1 bol verse knoflook
2 buitenste bladeren van een kleine spitskool
1 eetlepel sesamzaad
peper en zeezout

Bereidingswijze

Hoe maak je dit?

Doe de eieren in een kom.

Kruid met peper en zeezout.

Voeg de zure room toe.

Klop de eieren los (maar het hoeft niet te glad te zijn, de eieren en de zure room mogen nog herkenbaar zijn).

Was de paksoi en snijd ze in repen.

Doe 2 eetlepels olijfolie in een pan en zet de pan op een hoog vuur.

Bak de paksoi aan.

Pel de knoflook en snijd hem fijn.

Voeg de knoflook toe aan de paksoi.

Draai de paksoi om.

Giet het eiermengsel erover en bak tot een omelet.

Snijd de spitskool in kleine reepjes.

Sprenkel wat olijfolie over de spitskool.

Leg de spitskool op de omelet.

Werk af met het sesamzaad.

Social

Make eat share tag