Ballekes met nduja, mozzarella en Provençaalse saus
4P
Wat heb je nodig?
Voor de balletjes:
800 g rundsgehakt
1 ei
2 el amandelmeel
Peper en zout
1 bol mozzarella fior di latte
0.5 bosje verse basilicum, fijngehakt
2 el olijfolie
Voor de Provençaalse saus:
2 teentjes knoflook, fijngehakt
1 grote ui, fijngehakt
2 el olijfolie
1 gele paprika, in blokjes
1 rode paprika, in blokjes
1 groene paprika, in blokjes
1 courgette, in blokjes
1 aubergine, in blokjes
1 el tomatenpuree
1 el verse rozemarijn, takjes
1 tl gedroogde oregano
2 blikken kerstomaatjes (à 400 g)
1 el balsamicocrème
Peper en zout
Voor de aardappelpuree:
Aardappelpuree:
300 ml extra volle melk, warm
1 bol mozzarella fior di latte, in blokjes (hou warm)