Apero toast met roquefort kaas en abrikoos

Favorieten

15min

Easy

Heerlijk aperitiefhapje van geroosterde toast met roquefort kaas en zelfgemaakte abrikozencompote. Een contrast tussen zoet en hartig!

Heerlijk aperitiefhapje van geroosterde toast met roquefort kaas en zelfgemaakte abrikozencompote. Een contrast tussen zoet en hartig!
Kitchen must haves
Ingrediënten

Wat heb je nodig?

Aantal: 4P

4 abrikozen 1 el suiker Enkele druppels citroen 1 tl olijfolie 4 sneden zuurdesem- of notenbrood 100 g roquefort Takje kervel ter garnering

4 abrikozen 1 el suiker Enkele druppels citroen 1 tl olijfolie 4 sneden zuurdesem- of notenbrood 100 g roquefort Takje kervel ter garnering

Bereidingswijze

Hoe maak je dit?

Laat de abrikozen samen met de suiker, de citroen en de olijfolie vijf minuten pruttelen en prak tot compote.

Toast de sneden brood.

Beleg ze met de roquefort en leg er dan wat compote op.

Snij in hapklare stukjes en garneer met een blaadje kervel.

Social

Make eat share tag