Aïoli met burrata, avocado en pesto toast

Favorieten

20min

Easy

Romige aïoli dip met burrata en avocado, geserveerd op een knapperige pesto toast!

Romige aïoli dip met burrata en avocado, geserveerd op een knapperige pesto toast!
Kitchen must haves
Ingrediënten

Wat heb je nodig?

Aantal: 4p

1 grote rijpe avocado
1 burrata de bufala
3 teentjes knoflook
1 theelepel fleur de sel
Versgemalen zwarte peper
3 eetlepels olijfolie
Sap van 0.5 citroen
1 handvol muntblaadjes

Pesto Toast:
4 sneetjes stevig hotelbrood
Verse pesto
80 gram geraspte Parmezaanse kaas

1 grote rijpe avocado
1 burrata de bufala
3 teentjes knoflook
1 theelepel fleur de sel
Versgemalen zwarte peper
3 eetlepels olijfolie
Sap van 0.5 citroen
1 handvol muntblaadjes

Pesto Toast:
4 sneetjes stevig hotelbrood
Verse pesto
80 gram geraspte Parmezaanse kaas

Bereidingswijze

Hoe maak je dit?

Snijd de broodjes in de lengte open en besmeer ze royaal met pesto. Bestrooi met geraspte Parmezaanse kaas. Bak de besmeerde broodjes 7-8 minuten goudbruin in een voorverwarmde oven op 190°C. Snijd ze vervolgens doormidden.

Voeg alle ingrediënten voor de aïoli toe aan een hoge maatbeker of blender en mix tot het mengsel romig is. Schep het in een kommetje, druppel er wat extra olijfolie overheen en garneer met fijngehakte munt en een draai van de pepermolen.

Social

Make eat share tag