Brussel, mijn stad! Deze kent zoveel mooie en lekkere plekjes om te ontdekken. In het weekend trekken Wim en Grace graag naar onze hoofdstad met 1 motto: op zoek gaan naar lekkers! Daarom geen gastronomische sterrenzaken, maar toppers in hun genre. En dan wat kuieren in de gezelligste straatjes… Ik neem jullie in deze blog graag mee op culinaire roadtrip in de stad waar ik als kind ben opgegroeid.
Deze keer is de SMASHBURGER aan de beurt, dé hamburger van het moment: Sappig krokant rundsvlees, smeltende kaas, soft bun… mmmm! De smashburger is niet zomaar een burger, bij deze techniek wordt de gehaktbal echt ‘gesmashed’ of platgedrukt bij het bakken (teppanyaki), waardoor de sappen karamelliseren. Dit geeft de unieke smaak en crunch aan het vlees. Komt het water je al in de mond? Ontdek hier mijn volledig verslag over 3 van de beste smashburger hotspots in Brussel. Enjoy!