Toast met Plattekaas, Aardbeienconfituur en Serranoham

  • 5min
  • 1P
  • Easy

Ontdek de perfecte balans tussen zoet en hartig met deze overheerlijke getoaste broodjes. Dit snelle en gemakkelijke recept is ideaal als ontbijt en wordt nog lekkerder met een stevige espresso erbij.

Ingrediënten

1 stuk stokbrood (15-20 cm lang)
3 eetlepels plattekaas
1 eetlepel aardbeienconfituur (of andere confituur naar keuze)
1/2 sneetje serrano- of receboham 

Bereidingswijze

Snijd het stuk stokbrood overlangs in tweeën en toast beide delen. 

Beleg de getoaste broodjes royaal met een laag plattekaas en vervolgens met een smeuïg laagje aardbeienconfituur. 

Snijd de ham in fijne reepjes en verdeel deze gelijkmatig over de broodjes. 

Serveer de getoaste broodjes met plattekaas, aardbeienconfituur en ham. 

Geniet van elke hap, eventueel gecombineerd met een verkwikkende espresso.